Me nje pervoje 12 vjecare , ne Vlora Alumin ju ofrojme shitjen dhe lyerjen elekstrostatike te profileve te aluminit te importuara nga Italia, me një shumllojshmëri ngjyrash Ral, imitime druri me film dhe woodall( bojë mbi bojë) . Profilet e aluminit jane prodhim importi Italian dhe gjejne zbatim ne konstruksione civile dhe industriale , si dyer, dritare, vetrata, grila persiane, fasada strukturale, fasada gjysem strukturale etj. Vlora Alumin ka pasur maredhenie bashkepunimi dhe kontrata sipermarrje me firma si : Firma Andi, Ndertuesi Fi, Pespa&Albania Alumin, Anakonda, Vlora Union, Ceno Gaz, Ndertuesi sh.p.k, Atlantik K.E.K , Itali Mobilar, Firma Mele, KINOX, Jordil Sh.A, Toni Engineering, Cecina L.I Itali, Lema konstruksion, Brunes sh.p.k, VIP Saloti etj.

 

Cilësia e lartë nuk nënkupton cmimin e lartë!
Kompania është çertifikuar sipas Komunitetit Europian me standartin ISO 9001:2008

Eksperienca e suksesshme disa vjecare ne tregun Italian, me exportin e punimeve te gatshme te aluminit qe plotesojne standarted europiane , eshte arsyeja qe na diferencon nga te tjeret. Zgjidhjet optimale per kursimin e energjise dhe jetegjatesine e punimeve, i sjellim per ju me serite Atlantis me ndarje termike, si dhe zgjidhjen me bashkekohore Dru-Alumin. Kerkesa e tregut italian per cilesine ne cdo aspekt , ka bere qe pjese produktit tone te jene aksesoret e firmave te medha si Master, B.B.C, Giesse, Cisa, Savio, FiBi, GEZE etj. Partnerët tanë janë:

avSavioLogo masterLogo giesseLogo gezeLogo cisaLogo fibiLogo bbcGroupLogo