2Dyer
Hyrje me panel dekorativ me dy hapje dhe ngjyrë druri në formë imitimi. Këto lloj dyersh gjithashtu sigurojnë edhe nje izolim shumë të mirë kundër ndikimit të zhurmave dhe temperaturave të jashtme, duke ruajtur temperaturën brenda dhomës ashtu siç ju e dëshironi.

Dritare Dru-Alumin.
Kooperim i dy materialeve më të mira për prodhimin e dritareve. Tek ju sillet në treg nga Vloralumin me patentën përkatëse të cilësisë. Bukuria e drurit në ambientet e brendshme të shtëpisë i bashkuar me fortësinë dhe mbrojtjen e temperaturës që siguron alumini.