Mirësevini!

Me nje pervoje 12 vjecare , ne Vlora Alumin ju ofrojme shitjen dhe lyerjen elektrostatike te profileve te aluminit te importuara nga Italia, me një shumllojshmëri ngjyrash Ral, imitime druri me film dhe woodall( bojë mbi bojë) . Profilet e aluminit jane prodhim importi Italian dhe gjejne zbatim ne konstruksione civile dhe industriale , si dyer, dritare, vetrata, grila persiane, fasada strukturale, fasada gjysem strukturale etj. Vlora Alumin ka pasur maredhenie bashkepunimi dhe kontrata sipermarrje me firma si : Firma Andi, Ndertuesi Fi, Pespa&Albania Alumin, Anakonda, Vlora Union, Ceno Gaz, Ndertuesi sh.p.k, Atlantik K.E.K, Itali Mobilar, Firma Mele, KINOX, Jordil Sh.A, Toni Engineering, Cecina L.I Itali, Lema konstruksion, Brunes sh.p.k, VIP Saloti etj.

Cilësia e lartë nuk nënkupton cmimin e lartë!

Eksperienca e suksesshme disa vjecare ne tregun Italian, me exportin e punimeve te gatshme te aluminit qe plotesojne standarted europiane , eshte arsyeja qe na diferencon nga te tjeret. Zgjidhjet optimale per kursimin e energjise dhe jetegjatesine e punimeve, i sjellim per ju me serite Atlantis me ndarje termike, si dhe zgjidhjen me bashkekohore Dru-Alumin. Kerkesa e tregut italian per cilesine ne cdo aspekt , ka bere qe pjese produktit tone te jene aksesoret e firmave te medha si Master, B.B.C, Giesse, Cisa, Savio, FiBi, GEZE etj.

Kompania është çertifikuar sipas Komunitetit Europian me standartin ISO 9001:2008

Produktet cilësore të serisë Atlantis. Për te vizituar katalgoun e plotë klikoni KETU.

Seria Atlantis 68TT            Seria Atlantis 45            Seria Atlantis 68TT            Seria Atlantis 68TT
Seria Atlantis 45                 Seria Atlantis 55TT               Seria Atlantis 68TT              Seria Atlantis Wood